2214-Header-BP-MAM

Microlife Average Mode – 3 măsurători cu un singur click

Tehnologia MAM

2098-MAM

Ce este tehnologia MAM?

MAM (Microlife Average Mode) este analiza a 3 măsurători succesive ale tensiunii arteriale in mai puțin de 3 minute, astfel încât fiabilitatea superioara sa fie obținuta prin date ponderate automat.

Tehnologia MAM oferă cea mai mare precizie pentru monitorizarea tensiunii arteriale atât acasă, cât și în medii profesionale. Citirile multiple oferă informații importante medicilor și asigură ca planurile de tratament sa răspunda nevoilor de asistență medicală.

De ce tehnologia MAM?

Medicii și societățile de hipertensiune recomandă să faceti cel puțin două citiri de fiecare dată și să faceți media valorii măsurate, deoarece tensiunea arterială fluctuează în timpul zilei. Tehnologia MAM patentată Microlife efectuează trei măsurători consecutive în fiecare sesiune. Citirile sunt analizate și ponderate pentru un rezultat mai precis și se furnizează valoarea medie a tensiunii arteriale.

„Tehnologia MAM permite caracterizarea rapidă și precisă a tensiunii arteriale echivalentă cu măsurători repetate pe parcursul a 90 de minute”

Avantajele MAM dintr-o privire:

  1. Fiabilitate ridicată a datelor
  2. Diagnosticul eficient al hipertensiunii arteriale
  3. Control securizat al terapiei
  4. Compensarea repausului insuficient înainte de măsurători

 

Secvența unei măsurători a tensiunii arteriale în modul MAM:

4004-Microlife MAM OS