Microlife este lider de piata mondial în dezvoltarea si producția de echipamente de diagnostic medical - pentru utilizare acasa si in institutiile medicale.

Imputernicirea oamenilor

Microlife este cel mai mare producător mondial de termometre. Compania este, de asemenea, unul dintre liderii de piață mondială în dezvoltarea și producția de echipamente de diagnostic medical – pentru utilizare la domiciliu și în instituțiile de sănătate. Monitoare de tensiune arterială, termometre digitale, dispozitive de măsurare a astmului și plăcuțe termice flexibile sunt câteva dintre produsele noastre de bază.

Viziunea noastra

Produsele și serviciile noastre sunt concepute pentru a permite oamenilor să-și monitorizeze și să-și îmbunătățească propria sănătate. Microlife a fost prima companie care a introdus termometrul digital fără mercur. Am continuat pe această cale: produsele noastre nu conțin substanțe nocive pentru mediu.

„În viitor, dorim să continuăm să lucrăm împreună pentru a face ceea ce facem cel mai bine:
Producerea de soluții puternice pentru oameni. O viață lungă.”

Principiul nostru călăuzitor

Calitatea vieții este măsurabilă – pentru copii și adulți. Știm asta. Dispozitivele noastre vă oferă informațiile necesare pentru sănătatea dumneavoastră. Astfel, puteți rămâne independent și vă puteți optimiza stilul de viață.

  • Ne străduim pentru cea mai înaltă calitate, precizie și fiabilitate.
  • Dezvoltam tehnologii in beneficiul sanatatii dumneavoastra.
  • Definim standarde de calitate la fel de înalte ca și pentru aplicațiile profesionale.
  • Vrem să fim alături de oameni de-a lungul vieții.

 

Produsele noastre

Dispozitivele noastre medicale sunt aprobate pentru utilizare în spitale și garantează cel mai înalt nivel de siguranță. Sunt robuste și ușor de utilizat. Fie că este vorba despre febră, tensiune arterială, astm, controlul greutății sau plăcuțe termice flexibile, tehnologia noastră oferă soluții precise și fiabile.

Obiectivul nostru: diagnosticare acasă

Vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă analiza starea acasă. Oamenii vor să-și asume responsabilitatea pentru ei înșiși. Vă sprijinim în acest sens. Acesta este viitorul nostru. Și pentru a vă asigura că puteți avea un viitor bun, opiniile noastre etice și culturale sunt o preocupare deosebită.