Tehnologia Cuff Fit Check

3560-InUse_BP B3 AFIB_woman-measurement-detail

Tehnologia Microlife Cuff Fit Check asigură montarea corectă a manșetei și postura corpului în timpul măsurării

Tehnologia Cuff Fit Check

4330-icon_Cuff Fit Check_full

De ce este important Cuff Fit?

O manșetă prea liberă poate duce la valori inexacte ale tensiunii arteriale. Prin urmare, o potrivire adecvată a manșetei este foarte importantă pentru a obține o măsurare precisă a tensiunii arteriale.

Ce este Microlife Cuff Fit Check?

Tehnologia Microlife Cuff Fit Check evaluează semnalul în timpul umflării manșetei unei măsurători, pentru a determina dacă potrivirea manșetei este suficient de strânsă sau nu, apoi afișează simbolurile corespunzătoare pentru a indica starea de potrivire a manșetei. Vă rugăm să rețineți că starea Cuff Fit va fi afișată numai după ce manșeta este umflată la o presiune peste presiunea diastolică a utilizatorului, deoarece este nevoie de timp pentru a verifica semnalul pulsului.

  1. Dacă etanșeitatea manșetei este adecvată:
  • Un simbol Cuff Fit cu o bifă este afișat pentru a indica o potrivire bună a manșetei.
  • Dupa ce s-a potrivit manșeta, vă rugăm să continuați măsurarea.

       2. Dacă etanșeitatea manșetei este mai mică decât cea optimă:

  • Un simbol Potrivire manșetă fără marcaj de selectare este afișat pentru a indica potrivirea suboptimă a manșetei.
  • Daca potrivirea manșetei este suboptimă, se recomandă oprirea măsurării. Îndepărtați îmbrăcămintea suplimentară de pe brațul de măsurare și aplicați din nou manșeta mai confortabil, apoi efectuați din nou măsurarea.
4331-4G cuff-fit-check

Avantajele tehnologiei Microlife Cuff Fit Check

Tehnologia Microlife Cuff Fit Check indică utilizatorului starea de potrivire a manșetei în timpul umflării manșetei, astfel încât utilizatorii să poată întrerupe măsurarea și să regleze etanșeitatea manșetei în cazul unei nepotriviri a manșetei. Microlife Cuff Fit Check asigură faptul că măsurarea tensiunii arteriale este efectuată în mod fiabil, cu o potrivire optimă a manșetei și ajută la evitarea potențialelor abateri de la o manșetă bine montată.

În plus, media valorilor tensiunii arteriale stocate în memoria de măsurare a unui tensiometru este calculată numai pe baza intrărilor de măsurare, starea Cuff Fit Check fiind optimă. Prin urmare, măsurătorile cu Cuff Fit suboptim nu sunt utilizate pentru calcularea mediei tensiunii arteriale.

Tehnologia Microlife Cuff Fit Check este o caracteristică standard a tensiometrelor Microlife de generația a 4-a.