Vedeti noile sisteme de monitorizare a glicemiei de la Microlife

3992-iStock-1125719715 (1)

Ușor de utilizat pentru identificarea rezultatelor testului de glicemie cu glucometrele Microlife

Sistemele de monitorizare a glicemiei Microlife sunt destinate testării concentrației de glucoză din sânge. Deosebit de important în gestionarea diabetului, un test de glicemie se efectuează de obicei prin străpungerea pielii pentru a extrage sânge, apoi prin aplicarea acestuia pe o bandă de testare. Este un element cheie al monitorizării glicemiei la domiciliu (HBGM).

Diabetul este definit ca o glicemie ridicată, dar există multe cauze ale unei glicemii ridicate. Diabetul este clasificat în diferite tipuri, în funcție de diferitele cauze. Tratamentul va varia, în funcție de problema de bază. Este important să știți ce tip de diabet aveți, deoarece este posibil ca tipul dumneavoastră de diabet să trebuiască să fie gestionat diferit de cel al altcuiva.

Aparatele de măsurare a glicemiei Microlife oferă o precizie și o consecvență ridicată în testarea glicemiei pacienților, prin intermediul tehnologiei avansate de detectare a glucozei cu trei electrozi. O salvare automată pentru până la 1000 de memorii de testare cu data și ora face ca măsurarea să fie simplă și ușor de utilizat. Precizie ridicată, mai puțină durere și tehnologie inovatoare pentru monitorizarea cu ușurință a glicemiei.

Gluco-Teq

3988-BGM GlucoTeq front_mg_dl

Aparatul de măsurare a glucozei Microlife GlucoTeq este ușor de utilizat datorită designului său simplu de operare, precum și a indicatorului luminos galben pentru fanta pentru banda de testare. Indicatorii de risc încorporați facilitează clienților noștri urmărirea cu ușurință a nivelului glicemiei.

Vezi mai multe despre glucometrul Glucoteq