Vedeti noile pompe de san Microlife

3100-BC-mother_baby_01_web

Vedeti noile pompe de san Microlife

Exprimare eficientă și delicată cu pompele de sân Microlife.

3101-BC-mother_baby_02

Pompele de sân Microlife permit mamelor care alăptează să își exprime laptele matern cu ușurință și în confortul propriei case. Dacă nu se extrage suficient lapte matern de la mamele care au născut recent, acest lucru poate duce la acumularea dureroasă de lapte, care, în cel mai rău caz, ar putea provoca inflamarea mameloanelor (mastită). Această acumulare de lapte poate fi prevenită prin extragerea selectivă a laptelui matern cu ajutorul pompei de sân. În plus, pompele de sân ajută la ameliorarea sfârcurilor crăpate sau dureroase.

Puteți utiliza funcția de stimulare integrată pentru a scoate sfârcurile plate sau inversate, facilitând apoi extragerea laptelui matern. Pompa de sân vă permite, de asemenea, să stocați laptele matern în biberon, de exemplu dacă veți călători sau veți fi departe de bebelușul dumneavoastră pentru o perioadă lungă de timp. Bebelușilor care nu pot fi alăptați direct la sân din motive de sănătate (din cauza unei nașteri premature sau a unei fisuri palatine) li se poate da în continuare lapte matern prin utilizarea pompei de sân și hrănirea copilului cu ajutorul unui biberon și al unei tetine.

Soluții individuale pentru cel mai bun sprijin posibil pentru o experiență de alăptare excelentă și de lungă durată.

Pompă de sân manuală

Pompele de sân manuale Microlife sunt o alegere excelentă pentru mamele care își extrag laptele matern ocazional. Designul inovator este ușor de asamblat, ușor și ultra-silențios. Nu este nevoie de baterii sau de alimentare de la rețea, deoarece sunt acționate individual cu mâna. Sunt ideale pentru a fi folosite în deplasare și sunt aproape silențioase în timpul utilizării.

3056-BreastPump_BC100-front_web

Pompă de sân electrică unică

3057-BreastPump_BC200-front_web

Pompele de sân electrice Microlife sunt concepute pentru a imita acțiunea naturală de hrănire a bebelușului dumneavoastră, pentru mai mult confort și mai mult lapte. Ideală pentru mamele care doresc să își extragă confortabil laptele matern în fiecare zi. Funcționează cu baterii sau cu adaptor de rețea pentru a permite exprimarea confortabilă oriunde.

Pompă de sân electrică dublă

Sistemele duble de pompare Microlife sunt soluția perfectă de economisire a timpului pentru mame: Tehnologia de vacuum a pompei de sân duble poate
exprima mai mult lapte într-o perioadă mai scurtă de timp decât pompele de sân convenționale. Exprimarea simultană a laptelui la ambii sâni este dovedită a fi mai eficientă și poate chiar să vă stimuleze capacitatea de a produce lapte matern.

3058-BreastPump_BC300-front_web

Vezi mai multe despre pompele de san Microlife