Premiul Red Dot: Product Design 2021

4343-Red Dot Design Award 2021 - A7 Touch BT_02

Premiul Red Dot: Product Design 2021

Suntem foarte mândri să anunțăm că Microlife a fost distinsă cu premiul Red Dot Design Award: Product Design 2021.

4342-PD2021_RD_t

Declarația juriului:

Cu suprafețele sale clare și netede și cu ecranul tactil de format mare, designul acestui tensiometru se concentrează cu succes pe rezultatele măsurătorilor.

https://www.red-dot.org/project/microlife-nc-200-24399

Microlife BP A7 Touch BT

3806-BP A7 Touch BT_front

BP A7 Touch BT combină un ecran tactil ușor de utilizat cu tehnologiile inovatoare și precise de măsurare a tensiunii arteriale Microlife, creând cel mai avansat tensiometru de la Microlife. BP A7 Touch BT depistează fibrilația atrială în timpul măsurării tensiunii arteriale la domiciliu, utilizând celebrul algoritm AFIB al tehnologiei AFIBsens. Dispozitivul stochează până la 99 de citiri pentru doi utilizatori, în plus, permite și unei a treia persoane să își măsoare tensiunea arterială fără a stoca rezultatele. BP A7 Touch BT este livrat cu un software ușor de utilizat pentru PC. De asemenea, puteți accesa valorile de sănătate prin intermediul cloud-ului cu ajutorul aplicației lansate „Microlife Connected Health+”.

Despre premiul Red Dot Design Award:

Red Dot Design Award este una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de design. Din 1955, juriile de experți acordă anual premii în cadrul competiției pentru realizări deosebite în materie de design care stabilesc noi standarde în categoriile de produse relevante realizări în materie de design care stabilesc noi standarde în categoriile de produse relevante. Astfel, red dot a devenit unul dintre cele mai apreciate și recunoscute la nivel mondial sigiliile de calitate. Informații suplimentare sunt disponibile la www.red-dot.de.

Vezi mai multe despre tensiometrul Microlife BP A7 Touch BT