Premiul Red Dot: Product Design 2018

2613-Red Dot Design Award 2018 - NC 200_02

Premiul Red Dot: Product Design 2018

Suntem foarte mândri să anunțăm că Microlife a fost distinsă cu premiul Red Dot Design Award: Product Design 2018.

Microlife NC 200 permite măsurarea precisă a temperaturii corporale fără a atinge pacientul. Temperatura este luată automat atunci când dispozitivul detectează că se află la o distanță de 1-5 cm de fruntea unei persoane. Ajutorul de poziționare indică distanța potrivită pentru o măsurare corectă, precum și finalul procesului de măsurare.

Anul acesta, Consiliul Red Dot Design a primit propuneri din 59 de țări din întreaga lume. Toate produsele înscrise au fost evaluate individual de către un juriu independent și internațional de experți. Premiul Red Dot: Product Design reprezintă, astfel, mai mult ca niciodată, unul dintre cele mai renumite procese de evaluare a bunului design și a inovației.

PD2018_RD_RGB

Declarația juriului:

Microlife NC 200 convinge prin comenzile sale simple, care oferă un ghidaj clar pentru utilizator și se integrează foarte coerent în forma generală.

https://www.red-dot.org/project/microlife-nc-200-24399

Microlife NC 200

NC200_front

Microlife NC 200 este un termometru cu infraroșu testat clinic, conceput pentru măsurarea temperaturii corpului și a obiectelor. Designul său ergonomic permite o măsurare simplă, delicată și precisă, fără a atinge pacientul. Acesta combină multe avantaje pentru o diagnosticare la domiciliu inovatoare și sigură: cea mai mare precizie, calitate și fiabilitate. Măsurarea este efectuată automat atunci când dispozitivul detectează că distanța este cuprinsă între 1 – 5 cm. Sistemul de ghidare pentru automăsurare arată utilizatorului pe partea inferioară a termometrului, cu ajutorul unei lumini de indicare, că dispozitivul se află la distanța corectă și indică sfârșitul măsurătorii. Tehnologia Silent Glow TM cu schimbarea culorii afișajului, oferă informații directe despre temperatura măsurată: Afișaj verde (citire până la 37,4 °C), afișaj roșu (citire mai mare de 37,4 °C). Afișajul mare iluminat permite o măsurare confortabilă, fără a deranja somnul copilului. Cu o memorie capabilă să înregistreze până la 30 de citiri cu ora și data, este posibil să se urmărească modificările de temperatură pe o perioadă de timp și să se monitorizeze tendințele.

Despre premiul Red Dot Design Award:

Red Dot Design Award este una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de design. Din 1955, juriile de experți acordă anual premii în cadrul competiției pentru realizări deosebite în materie de design care stabilesc noi standarde în categoriile de produse relevante realizări în materie de design care stabilesc noi standarde în categoriile de produse relevante. Astfel, red dot a devenit unul dintre cele mai apreciate și recunoscute la nivel mondial sigiliile de calitate. Informații suplimentare sunt disponibile la www.red-dot.de.

Vezi mai multe despre termometrul Microlife NC 200