Gestionarea febrei cu ajutorul Microlife

385-microlife-fever-no-touch-measurement (1)

Gestionarea febrei cu ajutorul Microlife

Fiți atenți la semnalele de avertizare importante

O temperatură ridicată este o reacție la stimulii specifici bolii. Organismul răspunde prin creșterea temperaturii pentru a-și ajuta apărarea împotriva mecanismelor specifice ale bolii. Cu toate acestea, fluctuațiile temperaturii corporale pot fi cauzate și de alte motive decât cele legate de boală.

Măsurarea precisă a temperaturii corporale are cea mai mare importanță medicală. Ea permite diagnosticarea bolilor într-un stadiu incipient, monitorizarea evoluției acestora și evaluarea eficienței terapiilor prescrise.

Termometrele Microlife sunt produse de calitate care încorporează cea mai recentă tehnologie și sunt testate în conformitate cu standardele internaționale. Precizia și acuratețea maximă a măsurătorilor sunt obținute prin utilizarea tehnologiei microcalculatorului. Instrumentele efectuează un autotest de fiecare dată când sunt pornite pentru a garanta întotdeauna precizia specificată a măsurătorilor.

Biocompatibilitate

Termometrele Microlife au fost testate din punct de vedere al biocompatibilității, pentru a garanta o aplicare absolut inofensivă a termometrelor pentru utilizator. Toate materialele pieselor aplicate în termometrele Microlife sunt biocompatibile, în conformitate cu ISO10993.

Testate clinic în Europa

Termometrele Microlife oferă o tehnologie bazată pe dovezi
În ultimii ani, Microlife a investit o energie și eforturi enorme în dezvoltarea și introducerea unor produse de pionierat, avansate din punct de vedere tehnologic, pentru monitorizarea temperaturii. Acest lucru a fost realizat prin testarea și îmbunătățirea continuă a tehnologiilor.

În cooperare cu „Spital Dornbirn” (spitalul Dornbirn) din Austria, au fost efectuate mai multe studii în unitatea medicală pediatrică, care au dovedit fiabilitatea, acuratețea și ușurința de manevrare a noului și îmbunătățitului termometru pentru ureche, a termometrului fără contact pentru frunte și a termometrului cu mod dual (ureche + frunte).

Grupul țintă a fost alcătuit din copii cu vârste cuprinse între 0,5 și 18 ani. Termometrul de referință pentru toate studiile a fost Braun Thermoscan (model profesional pentru spital). studiile au fost efectuate de asistenta pediatrică absolventă Manuela Ortner, care este entuziasmată de inovațiile Microlife: „Nu m-am gândit niciodată că o măsurare non-invazivă a temperaturii, așa cum se realizează cu termometrul Microlife pentru frunte sau fără contact, ar putea obține rezultate atât de precise! Am o părere foarte bună despre aceste produse. Le folosim în spitalul nostru și chiar le recomandăm pacienților.”

Mai multe articole