Ce ar trebui sa stiti despre termometrele non-contact marca Microlife

3520-InUse_NC200_mother-boy-measurement (1)

Ce ar trebuii sa stiti despre termometrele non-contact marca Microlife

1. Cum funcționează termometrul fără contact Microlife?

Termometrul fără contact Microlife măsoară energia infraroșie radiată de pe frunte. Această energie este colectată prin lentilă și convertită în valoarea corectă a temperaturii.

2. Termometrul fără contact Microlife vă poate dăuna în vreun fel?

Nu, termometrul fără contact Microlife nu trimite în niciun moment unde sau căldură. Acesta acționează doar ca un receptor de căldură.

3513-InUse_NC200_boy-measurement

3. Cum se compară citirea de la un termometru fără contact Microlife cu o citire orală, rectală sau axilară?

Măsurătorile termometrului fără contact Microlife sunt comparabile cu o temperatură orală obținută cu un termometru de calitate.

Măsurătorile rectale sunt ușor mai mari decât cele orale.
O măsurătoare axilară este influențată cel mai mult de temperatura camerei, astfel încât acuratețea este mai greu de verificat.

4. Este termometrul fără contact Microlife potrivit pentru copiii prematuri, precum și pentru persoanele în vârstă?

Medicii recomandă măsurarea rectală pentru nou-născuții în primele 6 luni, deoarece toate celelalte metode de măsurare ar putea duce la rezultate ambigue. În cazul în care se utilizează un termometru pentru frunte la acești sugari, recomandăm întotdeauna verificarea citirilor cu o măsurare rectală.

5. Pot utiliza termometrul fără contact Microlife pentru măsurarea temperaturii corporale în alte puncte ale corpului?

Nu, termometrul fără contact Microlife este conceput doar pentru măsurători pe frunte. Puteți măsura temperatura obiectelor, cum ar fi apa de baie sau laptele bebelușului, în intervalul de la 0°C la 100 °C (32°F la 212°F).

6. Când și cât de des ar trebui să curăț sau să dezinfectez un termometru fără contact Microlife?

Curățați o lentilă sau o carcasă murdară, după cum este necesar. Folosiți un tampon cu alcool sau un șervețel de bumbac umezit cu alcool (70 % izopropilic) pentru a curăța carcasa termometrului și senzorul de măsurare. Asigurați-vă că niciun lichid nu pătrunde în interiorul dispozitivului.

Nu utilizați niciodată agenți de curățare abrazivi, diluanți sau benzen pentru curățare și nu scufundați niciodată dispozitivul în apă sau în alte lichide de curățare. Aveți grijă să nu zgâriați suprafața lentilei senzorului și a afișajului.