Ce ar trebui sa stii despre astm

3014-InUse_NEB 400_woman-child-inhalation-mask 4

Ce ar trebui sa stii despre astm

Respirați ușor, inspirați eficient! Astmul este o boală pulmonară cronică care se poate dezvolta la orice vârstă.

Bolile respiratorii pot fi tratate bine cu ajutorul inhalatoarelor. Aceștia administrează medicamentul în bronhii și plămâni. În comparație cu aerosolii cu doză sau inhalatoarele cu pulbere, dispozitivele inhalatoare pot livra medicamentul la locul potrivit mai eficient și fără probleme de coordonare. În consecință, medicamentul este distribuit uniform între tractul respirator superior și cel inferior și, prin urmare, poate avea un efect optim.

Ameliorare rapidă cu ajutorul terapiei prin inhalare

Efectele secundare ale tratamentelor sunt reduse dacă se folosesc dispozitive de inhalare în locul aerosolurilor dozate și al inhalatoarelor cu pulbere. Acest lucru se datorează faptului că o cantitate mai mică de medicament rămâne în gură, unde nu are niciun efect.

Dispozitivele de inhalare umezesc căile respiratorii. Medicamentul poate fi inhalat cu ușurință la domiciliu. Dispozitivele de inhalare sunt, prin urmare, deosebit de potrivite pentru pacienții cu boli respiratorii cronice – pentru copii și pentru pacienții vârstnici.

Monitorizarea fluxului de vârf la domiciliu

Verificarea regulată a fluxului de vârf este deosebit de importantă în tratamentul bolilor respiratorii, cum ar fi astmul și bronșita cronică.

O soluție simplă, precisă și fiabilă

Planurile moderne de control al astmului pot fi urmate doar cu un dispozitiv de măsurare a debitului de vârf. Măsurătorile pot fi efectuate cu ușurință acasă sau în deplasare, de către copii de vârstă preșcolară, adulți și persoane în vârstă. Dispozitivul nostru arată rezultatul imediat și într-un mod inteligibil.

Astmul nu poate fi vindecat, dar poate fi controlat!

Mai multe articole