11 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre termometrele pentru ureche Microlife

3499-InUse_IR210_child-measurement-detail_1 (1)

11 lucruri pe care trebuie sa le stiti despre termometrele pentru ureche Microlife

1. Cum funcționează termometrul pentru ureche Microlife?

Termometrul pentru ureche Microlife măsoară energia infraroșie radiată de timpan și de țesutul înconjurător. Această energie este colectată prin lentilă și convertită în valoarea corectă a temperaturii.

2. De ce este posibil să obțin valori diferite atunci când fac mai multe măsurători?

Așteptați cel puțin 30 de secunde după 3-5 măsurători continue.
Luați întotdeauna temperatura în aceeași ureche, deoarece citirile de temperatură pot fi diferite de la o ureche la alta.
Îndreptați canalul urechii trăgând ușor de urechea exterioară:
Pentru copiii sub un an: trageți urechea drept în spate.
Copii cu vârsta cuprinsă între un an și adulți: trageți urechea în sus și înapoi.

3. Este sigur să introduceți complet sonda în urechea copiilor și a bebelușilor?

Da, sonda este prea scurtă pentru a ajunge la timpan. Canalul auditiv al bebelușilor și al copiilor mici este mai mic decât sonda termometrului, astfel încât aceasta nu poate ajunge la părțile sensibile ale urechii. Trageți urechea așa cum se explică în manualul de instrucțiuni și introduceți ușor sonda în ureche. Când simțiți rezistență din partea urechii, nu mai împingeți și mențineți poziția.

4. Termometrul Microlife cu infraroșu pentru ureche vă poate dăuna în vreun fel?

Nu, termometrul de ureche Microlife nu trimite în niciun moment unde sau căldură. Acesta acționează doar ca un receptor de căldură. Dacă urechea este inflamată sau există o infecție a urechii, se recomandă ca măsurarea să fie efectuată în cealaltă ureche sau să se utilizeze un termometru digital standard pe cale orală, axilară sau rectală, după caz.

5. Cum se compară citirea de la un termometru Microlife pentru ureche cu o citire orală, rectală sau axilară?

Măsurătorile termometrului Microlife pentru ureche sunt comparabile cu o temperatură orală de la un termometru de calitate.

Măsurătorile rectale sunt ușor mai mari decât cele orale.
O măsurătoare axilară este influențată cel mai mult de temperatura camerei, astfel încât acuratețea este mai greu de verificat. Măsurătorile la subraț sunt mai mici decât cele orale.

6. Ce ureche ar trebui să folosesc pentru a măsura temperatura corpului?

În general, nu există diferențe semnificative între temperaturile urechilor. Vă recomandăm să exersați măsurarea temperaturii atunci când vă simțiți bine, să determinați temperaturile normale pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră și să folosiți urechea care vă oferă o citire mai mare.

7. De ce obțin rezultate diferite de la urechea stângă la cea dreaptă?

Temperatura poate varia ușor de la urechea stângă la urechea dreaptă din cauza cantităților de murdărie sau ceară de ureche prezente sau din cauza variațiilor individuale. Rețineți că poziția vârfului sondei în timpul măsurării poate avea o influență asupra rezultatelor. Este foarte important să îndreptați canalul urechii și să introduceți vârful sondei confortabil și complet în canalul urechii pentru a asigura acuratețea.

8. Este termometrul pentru ureche Microlife potrivit atât pentru copiii prematuri, cât și pentru persoanele în vârstă?

Da, termometrul pentru ureche Microlife este conceput pentru a lua temperatura corpului adulților și copiilor de toate vârstele; inclusiv a sugarilor prematuri. Atenție: febra mare la sugari și copii mici trebuie raportată imediat medicului dumneavoastră!

9. Când și cât de des trebuie să curăț sau să dezinfectez termometrul auricular Microlife?

Este esențial ca sonda să fie curățată după fiecare măsurătoare. Folosiți un tampon cu alcool sau un șervețel de bumbac umezit cu alcool (70 % izopropilic) pentru a curăța carcasa termometrului și senzorul de măsurare. Asigurați-vă că niciun lichid nu pătrunde în interiorul dispozitivului. Nu utilizați niciodată agenți de curățare abrazivi, diluanți sau benzen pentru curățare și nu scufundați niciodată dispozitivul în apă sau în alte lichide de curățare. Aveți grijă să nu zgâriați suprafața lentilei senzorului și a afișajului.

10. Influențează ceara din urechi rezultatele?

Acumularea de ceară de ureche pe sondă poate duce la citiri mai puțin precise ale temperaturii sau la infecții încrucișate între utilizatori. Prin urmare, este esențial ca sonda să fie curățată după fiecare măsurare.

11. Pot măsura temperatura atunci când copilul meu are o infecție a urechii?

În general, infecțiile urechii provoacă dureri considerabile. Tragerea urechii externe ar crea un disconfort suplimentar. Se recomandă efectuarea unei măsurători în urechea neafectată sau la un alt loc al corpului cu dispozitivul adecvat.

Previous slide
Next slide

Mai multe articole