11 lucruri pe care trebuie să le știți despre termometrele cu infraroșu Microlife

3510-InUse_NC150 BT_mother-boy-measurement 3 (1)

11 lucruri pe care trebuie să le știți despre termometrele cu infraroșu Microlife

1. Sunt termometrele cu infraroșu Microlife la fel de precise ca și dispozitivele de spital?

Precizia termometrului cu infraroșu Microlife a fost dovedită în clinici. Termometrele cu infraroșu Microlife sunt fabricate pentru a respecta aceleași standarde internaționale ca și dispozitivele spitalicești.

2. Termometrul cu infraroșu Microlife necesită calibrare?

În conformitate cu standardele internaționale, vă recomandăm să solicitați distribuitorului autorizat Microlife să efectueze o verificare a preciziei la fiecare doi ani.

3. Este termometrul cu infraroșu Microlife rezistent la apă?

Nu, nu scufundați niciodată termometrul în apă sau în alte lichide.

4. Pot măsura temperatura laptelui pentru copii sau a apei de baie a bebelușului?

Da, termometrele cu infraroșu Microlife oferă o gamă largă de măsurători de la 0 – 100,0 °C / 32,0 – 212,0 °F, ceea ce înseamnă că termometrele pot fi folosite și pentru a măsura temperatura de suprafață a laptelui din biberonul bebelușului, temperatura de suprafață a băii bebelușului sau temperatura mediului ambiant.

5. Temperatura camerei afectează citirile?

Nu, atâta timp cât temperatura de funcționare este cuprinsă între 10°C și 40°C (50°F și 104°F)! Dacă termometrul în sine se află în afara acestui interval, nu se pot efectua măsurători. Pe afișaj apare „L” sau „H”. Este posibil să dureze ceva timp până când termometrul atinge condițiile de funcționare.

6. Pot utiliza un termometru cu infraroșu Microlife în timp ce călătoresc cu mașina sau cu ambulanța? Temperaturile scăzute din timpul iernii afectează citirile?

Da, dar vă rugăm să rețineți că temperatura de funcționare trebuie să fie între 10°C și 40°C (50°F și 104°F)! Atâta timp cât termometrul în sine se află în afara acestui interval, nu se pot efectua măsurători. În acest caz, pe afișaj apare „L” sau „H”. Va fi nevoie de un timp considerabil pentru a readuce termometrul în intervalul său de temperatură de lucru.

Vă rugăm să rețineți că pacienții și termometrul trebuie să rămână în stare stabilă în cameră timp de cel puțin 30 de minute.

7. Este termometrul cu infraroșu Microlife potrivit pentru animale?

Termometrele Microlife sunt dezvoltate și proiectate pentru oameni. Nu avem experiență în măsurători pe animale și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru datele obținute pentru animale.

8. Poate o femeie să utilizeze termometrul cu infraroșu Microlife pentru a măsura temperatura bazală a corpului pentru a determina ovulația?

NU recomandăm acest lucru, deoarece nu au fost finalizate studii clinice care să asigure monitorizarea corectă a temperaturii corporale bazale prin măsurători la nivelul urechii sau al frunții.

9. Care este durata de viață a termometrului cu infraroșu Microlife?

Produsele Microlife sunt proiectate pentru o durată de viață lungă. Componentele utilizate sunt de înaltă calitate și sunt protejate cu grijă. În ciuda proiectării și construcției atente, utilizarea abuzivă a termometrului Microlife poate duce la defectarea produsului.

Atunci când proiectăm un produs nou, efectuăm teste de rezistență ale componentelor cheie pentru a asigura o durată de viață lungă. Produsul nostru este conceput pentru a rezista între 5 și 10 ani în condiții estimate de utilizare „normală” la domiciliu.

10. Cât ar trebui să dureze bateria?

Bateria are o durată de viață de cel puțin 1000 de măsurători.

11. Ce tip de baterie este necesar pentru înlocuire?

Acest lucru depinde de tipul de baterie necesar termometrului. Vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.

Mai multe articole